Over Velt

Velt vzw is al meer dan 40 jaar dé vereniging voor ecologisch leven, koken en tuinieren. Samen met de Velt-leden, ruim 22.000 gezinnen in België en Nederland, maakt Velt de droom van een ecologische leefomgeving waar.

Bij Velt :
•  Leer je alles over ecologisch tuinieren en koken.
•  Geef je ecologisch leven een boost en voer je druk uit op het beleid.
•  Kom je terecht in een warme vereniging, waar mensen niet alleen kennis delen, maar ook samen plezier maken en elkaar helpen.

Alleen of met anderen gezonde groenten kweken of thuis een verrassende siertuin creëren zonder pesticiden? Bij Velt ontdek je hoe je dat doet. Je wil meer groenten en fruit van het seizoen gebruiken in de keuken, maar weet niet goed hoe? Ook daar helpt Velt je bij. Je bent ervan overtuigd dat je omgeving groener kan en moet, maar je hebt soms het gevoel alleen te staan? Sla dan de handen in elkaar met Velt!

Ontdek meer op www.velt.nu. 

Een lidmaatschap van Velt kost 35 euro per jaar en biedt je vele voordelen. Je ontvangt het tijdschrift Seizoenen (6xjaar), kortingen op onze producten, in vele voordeelpunten en meer. Word lid via www.velt.nu/word-lid

Tip: geef een lidmaatschap cadeau! 

 

Over de Velt-webwinkel

In de Velt-webwinkel vind je meer dan dertig publicaties boordevol nuttige info over ecologisch (moes)tuinieren, recepten of tips. 

Koop je onze producten, dan geef je niet alleen jezelf of een ander, maar ook de strijd voor een ecologische leefomgeving een groot cadeau. Velt vzw is immers een vereniging zonder winstoogmerk of non-profitorganisatie. We investeren de opbrengst van de productverkoop rechtstreeks in het waarmaken van onze groene droom. 

  • Iedereen kan in deze webshop de Velt-producten bestellen, maar wie lid is van Velt krijgt een aanzienlijke korting. Lees meer over het lidmaatschap op www.velt.nu/word-lid.
     
  • Wil je in een ander land dan België of Nederland onze producten laten leveren? Neem dan contact op met onze klantenservice. 
     
  • Andere vragen? Contacteer onze klantenservice via het online contactformulier, via telefoon +32 (0)3 281 74 75 of e-mail: [email protected]

Jouw voordeel

Gratis verzending vanaf 40€
Gratis verzending vanaf 40€
Ruim aanbod boeken
Ruim aanbod boeken
Korting voor leden
Korting voor leden
Samen voor de ecologische droom
Samen eco-actief
Word lid


Sluit je nu aan bij Velt voor 35 euro per jaar.

Je geniet onmiddellijk van tal van voordelen zoals korting op onze producten.

Word lid van Velt

Een lidmaatschap cadeau doen? Ook dat kan! Kijk op onze website.